RO | HU | ENG GYNIA
GYNIA
PRIMA PAGINĂ DESPRE NOI ȘCOALA MAMEI PREZENTAREA SPITALULUI PROGRAM AMBULATOR PROGRAMĂRI ON-LINE SERVICII ȘI TARIFE ÎNTREBĂRI- RĂSPUNSURI GALERIA DE POZE PARTENERI CONTACTAȚI-NE

Prima pagina » PREZENTAREA SPITALULUI » AMBULATORUL CLINICII

AMBULATORUL CLINICII

 

Recepția se află în holul de așteptare echipat cu materiale informative, ziare, automat de cafea și apă, astfel încât așteptarea (pe care o dorim cât mai scurtă) să fie plăcută. Recepția face posibilă:

2F_IMG_8632_recepcio.jpg

* Obținerea informațiilor privind serviciile oferite, programul de consultații

* Efectuarea programărilor (acestea se pot efectua și telefonic sau prin acest site la "Programări on-line")

* Introducerea datelor personale în sistemul informatic, internarea pacientelor

* Eliberarea rezultatelor investigațiior efectuate, biletelor de ieșire din spital

* Plata serviciilor medicale efectuate (plata poate fi efectuată și cu cardul)

IMG_1360_kekrendelo.jpg

 

 

Cabinetele de specialitate

Pentru consultațiile de specialitate (obstetricale, ginecologice) vă stau la dispoziție trei cabinete complet echipate, inclusiv ecografie 2D abdominală și transvaginală, Doppler color si 3D.

IMG_5456_4D_Alin1.jpg

 

 

Cabinetele sunt echipate cu câte un aparat General Electric Voluson Expert ce permite investigarea complexă a morfologiei fetale, precum și efectuarea de ecografii tridimensionale statice (3D) și în mișcare (4D- live) cu stocarea la cerere a imaginilor pe hârtie sau CD.

 

 

IMG_5338 _kisbeavatkoz1.jpgÎn cabinetul de cardiotocografii se realizează monitorizarea intrauterină a feților în ultimul trimestru al sarcinii.

 

La parterul clinicii se află și compartimentul internări de o zi, unde se pot efectua intervenții chirurgicale ce nu necesită supraveghere prelungită. Acestea (mici intervenții, întreruperea la cerere a sarcinii, biopsii endometriale, biopsii de col sub control colposcopic, etc.) se pot efectua și sub analgosedare (minimalizarea sensibilității dureroase) sau anestezie intravenoasă (adormire).