RO | HU | ENG GYNIA
GYNIA
PRIMA PAGINĂ DESPRE NOI ȘCOALA MAMEI PREZENTAREA SPITALULUI PROGRAM AMBULATOR PROGRAMĂRI ON-LINE SERVICII ȘI TARIFE ÎNTREBĂRI- RĂSPUNSURI GALERIA DE POZE PARTENERI CONTACTAȚI-NE

DESPRE NOI

 

"Gynia", o instituție medicală cu capital integral privat, a luat ființă din dorința și ambiția unui grup de medici primari ginecologi de a oferi pacientelor în capitala Transilvaniei o alternativă privată în obstetrică și ginecologie.

În spital lucrează peste 70 de medici și asistente care asigură gardă continuă pe trei specialități: ginecologie- obstetrică, neonatologie și ATI. Personalul clinicii are experiență profesională în domeniu putând rezolva pe lângă nașterea în condiții normale și eventualele complicații ce ar putea să apară. De asemenea, membrii echipei sunt bine pregătiți pentru a diagnostica și a trata cele mai variate afecțiuni ginecologice.

Membrii fondatori provenind din clinicile universitare clujene doresc impunerea unui concept european, dobândit în cursul multiplelor stagii internaționale de formare profesională. Ei sunt, în ordine aleatorie, fără rigiditatea unor false ierarhii profesionale:


Dr. Zsigmond Anna - medic primar de obstetrică-ginecologie, avînd competență în ecografie obstetricală și ginecologică, cu stagii de pregătire în Vlissingen (Olanda), Debrecen (Ungaria), Berna (Elveția), Budapest (Ungaria), Freiburg (Germania), Doorn (Olanda),


Dr. Florescu Fulga - șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj, medic primar de obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, avînd competență în ecografie obstetricală și ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Varșovia (Polonia), Geneva (Elveția)


Dr. Butnaru Alin - medic primar de obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, avînd competență în ecografie obstetricală și ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Lyon (Franța), Haiffa (Israel), Salzburg (Austria), Utrecht (Olanda), California (SUA).


Dr. Majdik László - șef de secție la Spitalul Județean Zalău, medic primar de obstetrică-ginecologie, avînd competență în ecografie obstetricală și ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Edinburgh (Scoția), Addenbrook- Cambridge (Anglia)


Dr. Zsigmond István - medic primar de obstetrică-ginecologie, avînd competență în ecografie obstetricală și ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Debrecen (Ungaria), Budapest (Ungaria), Berlin (Germania).