RO | HU | ENG GYNIA
GYNIA
PRIMA PAGINĂ DESPRE NOI ȘCOALA MAMEI PREZENTAREA SPITALULUI PROGRAM AMBULATOR PROGRAMĂRI ON-LINE SERVICII ȘI TARIFE ÎNTREBĂRI- RĂSPUNSURI GALERIA DE POZE PARTENERI CONTACTAȚI-NE

ȘCOALA MAMEI

Sarcina este o perioadă deosebită în viața unei femei și în viața unui cuplu. Pentru a face perioada de sarcină mai ușoară și pentru a vă răspunde la toate întrebările, Asociația pentru Femei Gynia în colaborare cu Banca de Celule Stem Cord Blood Center și Clinica „Gynia" organizează cursuri perinatale pentru viitoarele mămici. În cadrul acestor cursuri vă oferim îndrumări din partea unor cadre specializate: medici, moașe, psihologi.

Fiecare curs va fi urmat de o oră de gimnastică a gravidei. Pe lângă exercițiile fizice adaptate sarcinii, importante în pregătirea organismului pentru susținerea travaliului, veți avea ocazia să învățați metodele de relaxare și tehnicile de respirație menite să amelioreze durerea în timpul nașterii. De asemenea, vor fi atinse și subiecte legate de perioada lăuziei.

 

  Programul lunii aprilie:

 

  • 4 Aprilie: INSTRUCȚIUNI DE "FOLOSIRE" A BEBELUȘULUI ACASĂ - dr. Trăistaru Traian - medic primar neonat.
  • 11 Aprilie: METODE DE REDUCERE A DURERII ÎN TRAVALIU ȘI LA NAȘTERE - as. Copăcel Angela - as. princ. OG, moașă
  • 18 Aprilie: SUPLĂ ȘI SĂNĂTOASĂ ÎNAINTE / DUPĂ NAȘTERE - Florea Luisa - nutriționist dietetician
  • 25 Aprilie: OPERAȚIA CEZARIANĂ - dr. Rusu Diana - medic primar OG

 

Vă așteptăm cu drag în fiecare miercuri, de la ora 13:00 la POWER BUSINESS CENTER (Calea Dorobanților nr. 18-20, etajul VIII.).

 

Cursurile sunt gratuite.