RO | HU | ENG GYNIA
GYNIA
NYITÓOLDAL MAGUNKRÓL A KÓRHÁZ A CSAPAT RENDELŐK ÓRARENDJE ON LINE PROGRAMÁLÁS FOTÓGALÉRIA KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRHETŐSÉGÜNK

NYITÓOLDAL

Üdvözöljük a „Gynia" magánkórház honlapján!

A 2008 tavaszán Kolozsváron megnyílt „Gynia" szülészet és nőgyógyászat magánkórházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy teljeskörű orvosi szolgáltatást biztosítsunk ezen a téren, különös hangsúlyt fektetve a páciens szükségleteire figyelő személyreszabott ellátásra.

Azt szeretnénk elérni, hogy a kórházból való távozáskor a páciens ne csak gyógyult, hanem elégedett is legyen.

Ez a felfogás a páciensek és az érdeklődők pontos tájékoztatására is kiterjed. Honlapunknak ezért több funkciója is van: a kórházzal, a személyzettel és a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkat biztosítja, tartalmaz egy egy fényképalbumot, ahol megtekinthetők az épület, valamint az itt született kisbabák.

 

Jó szörfözést és szeretettel várjuk Önöket!

Nemrég sikerült európai alapokból felújítanunk a betegnyilvántartási rendszerünket illetve a számítógép- hálózatunkat.

   EU.jpg                    Guvern.jpg                       InstrStr.jpg

Programul Operaţional Sectorial  “Creşterea Competitivităţii Economice”

“Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Titlul proiectului

Creşterea eficienţei şi competitivităţii SC GYNIA SRL prin implementarea unui sistem integrat pentru relaţii cu clienţii (CRM – Customer Relationship Management – Managementul Relaţiilor cu Clienţii)

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu prezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.