RO | HU | ENG GYNIA
GYNIA
PRIMA PAGINĂ DESPRE NOI ȘCOALA MAMEI PREZENTAREA SPITALULUI PROGRAM AMBULATOR PROGRAMĂRI ON-LINE SERVICII ȘI TARIFE ÎNTREBĂRI- RĂSPUNSURI GALERIA DE POZE PARTENERI CONTACTAȚI-NE

PARTENERI

 

 

ROMÁN prenatest_banner_250x250px_ro.jpg

PRENATEST este singurul test de diagnostic prenatal neinvaziv acreditat in Uniunea Europeană pentru detecția celor mai frecvente anomalii cromozomiale. Testul se efectueaza la Lifecodexx in Germania, Spitalul Gynia fiind centrul colaborator din zona Clujului.

 

 

 

 

OncoSurg_logo.jpg

ONCOSURG oferă consultații de specialitate în chirurgia și ginecologia oncologică în domeniul patologiei sânului, a colului uterin, a uterului și ovarelor, a patologiei colonului și rectului, a tumorilor pielii și ale membrelor, asigură prelevări de probe biologice, oncoprofilaxie, consultații de expert, intervenții chirurgicale și tratamente de specialitate.

 

SiglaSynevo1.png

SYNEVO este divizia de servicii medicale de laborator a grupului Medicover. Este lider pe piață în România fiind prezent cu 11 laboratoare în București și în județele Constanța, Cluj, Dolj, Iași, Satu-Mare, Suceava, Timiș, efectuând peste 1000 de analize din domeniile hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, biologie moleculară. SYNEVO participă la 3 programe internaționale de control de calitate: RIQAS - Marea Britanie, LABQUALITY - Finlanda și INSTAND - Germania.

 

 

 

image001.jpg

logoGeneticCenter.jpg Blue Life Medical Center - policlinica,

laborator de analize medicale, inclusiv laboratorul de genetica Genetic Center

 

 

Logo BS Gynia.png

Baby Stem - Trăiește responsabil! Baby Stem aduce în România experiența și calitatea germană a serviciilor de stocare și mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem, fiind partenerul exclusiv, pentru România al băncii de celule stem numărul 1 (în ceea ce privește recoltările lunare și eliberările totale) din Germania. Pentru mai multe informatii va rugam accesati pagina noastra . Baby Stem - Banca de celule stem nr. 1 in Germania! 

 

LOGO-CRYO-SAVE.png

 

CRYO-SAVE este cea mai mare bancă de celule stem si țesuturi recoltate la naștere din cordonul ombilical, având peste 50% din probele provenite din toata Europa. Avem cea mai modernă și sigură tehnologie de procesare si crioconservare a probelor. Mai multe informații puteți afla pe site-ul: http://www.cryo-save.com/ro

 

sigla__biogenis_jpg.jpg

 

BIOGENIS, bancă de celule stem cu capital mixt românesc și străin, funcționează din anul 2007 supunându-se strict și în totalitate legislației din România. Are acreditări conforme cu legislația Uniunii Europene și acreditare AABB, având astfel acces la tratamentele efectuate în SUA.

„Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere!"

 

 

SiglaCBC.jpg

CORD BLOOD CENTER este prima bancă de celule stem din România. Suntem lideri de piață în domeniul recoltării de sânge placentar și oferim servicii de calitate recunoscute și certificate de sistemul ISO 9001 prin TÜV Austria. Am efectuat prima recoltare de sânge placentar din România în anul 2006.

"Sângele placentar salvează vieți!"

 

StemSure_logo.jpg
STEM SURE ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, 
procesare si stocare celule stem in cadrul laboratorului StemCare
din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona
Scandinaviei. Setand permanent noi standarde de calitate pentru
piata romaneasca a celulelor stem, STEM SURE a devenit alegerea
numarul 1 a persoanelor foarte bine informate.
New FH logo-BIO BANK (300dpi).jpgFuture Health Biobank este prima și cea mai mare bancă privată de celule stem din Marea Britanie, având o prezență globală în peste 75 de țări de pe 4 continente. Dispunem de tehnologie inovativă, număr mare de acreditări internaționale, precum și de măsuri de securitate pentru probele recoltate. Future Health la nivel de România oferă servicii de prelevare a celulelor stem din sângele și țesutul ombilical.

Santomar

Laboratorul "SANTOMAR OncoDiagnostic" a luat ființă în anul 2008 din dorința de a oferi servicii medicale prompte,eficiente și de calitate pacienților din România. Este un laborator modern, cu o organizare eficientă, și o echipă medicală alcătuită din specialiști cu experiență în domeniul anatomopatologiei. Utilizează cele mai moderne tehnici de imunohistochimie, colorații speciale, hibridizare in situ (CISH), tissue-microarray, citologie monostrat, dar și tehnicile clasice de histologie și citologie.

 

SiglaSignalIduna.jpgSIGNAL IDUNA, al treilea asigurător privat de sănătate din Germania, este prezentă acum în România. Având în spate o experiență de peste 100 de ani, Signal Iduna oferă un concept unic de asigurare a sănătății prin acces permanent la serviciile Signal Mediqa Net, acces nelimitat la serviciile medicale acoperite de planul de asigurare ori de câte ori este nevoie: toate serviciile necesare urmăririi sarcinii, inclusiv nașterea în sistem privat, consultații și intervenții chirurgicale ginecologice.

 

tommee tippee logo.jpg

 

TOMMEE TIPEE oferă o gamă completă de accesorii necesare pentru hrănirea și îngrijirea copilului. Gama Closer to Nature include biberoane, tetine special concepute pentru a imita flexarea și mișcarea naturală a sânului mamei, sterilizatoare, pompe de sân, suzete, încălzitoare electrice, recipiente pentru stocarea laptelui matern .

 

 

 

 

 

 

SC  ELEONOR IMPEX SRL ne asigură mâncarea pentru paciente zi de zi, inclusiv în weekend, aprecierile fiind în majoritatea cazurilor de la foarte bun în sus. Contact: Alexandru Bălan tel: 0722 685 072, 0749 262 148.