12

Ani activ

9568

Naștere

4196

Operație

70309

Pacient

9568

Nou-născut

4840

Băiat

4728

Fată

9.8

Index medie Apgar

Noutăţi

Plată în rate, fără dobândă și puncte STAR

De acum, dacă dețineți un card de credit emis de Banca Transilvania, puteți achita servicii medicale cu spitalizare ÎN RATE și fără dobândă. Pentru plată integrală câștigați % din valoarea tranzacției sub forma de puncte STAR⭐️, iar punctele acumulate pot fi utilizate în rețeaua partenerilor STAR, inclusiv în cadrul clinicii noastre. 

Colegele noastre de la Recepție vă vor oferi sprijinul necesar în acest sens.

Citește mai mult
Citește toate

Știați că...?

Femeia secolului 21 este o femeie activă, o fire independentă ...

Femeia secolului 21 este o femeie activă, o fire independentă, determinată să-și îndeplinească visele, foarte ocupată, îngrijită, cultă. Este o persoană care știe ce vrea, citește informații despre lumea medicală, este obișnuită cu un nivel de trai și cu un standard de viață, este o viitoare mămică care își dorește să fie cât mai bine informată în legătură cu viitoarele evenimente din viața ei: nașterea, alăptarea și îngrijirea nou-născutului.

Citește mai mult
Citește toate

Întrebări frecvente

Naşterile pe cale naturală după o operaţie cezariană, deşi sunt posibile în 50% din cazuri, pot fi însoţite de complicaţii serioase. Pentru a vă putea da un răspuns, ar fi nevoie mai întâi să cunoaștem situaţia dumneavoastră concretă (motivul cezarienei, greutatea copilului etc.). În principiu, suntem de părere că riscurile unei astfel de alegeri depăşesc cu mult eventualele ei beneficii.

Urmărirea sarcinii are ca scop descoperirea cât mai precoce a unor evoluţii nefavorabile. În plus, orice monitorizare e cu atât mai eficientă, cu cât se efectuează mai multe investigaţii. În experienţa noastră, în cazul unei sarcini necomplicate este suficient un control la 4-5 săptămâni, screeningul genetic la 11-13 săptămâni, ecografia morfologică fetală la 20-23 săptămâni, iar în ultimele două luni controalele mai frecvente pentru monitorizarea fetală. La acestea se mai pot adăuga, opţional, dublul- şi triplul test, ecografia tridimensională şi diferite analize de laborator specifice.

La o femeie sănătoasă, fără acuze, este recomandată determinarea anticorpilor antirubeolă, dacă nu există date exacte asupra acestora. Analizele efectuate în cadrul programului naţional de evaluare a stării de sănătate, respectiv cele efectuate în primul trimestru de către medicul de familie sunt suficiente, în opinia noastră, pentru a depista anumite boli sau predispoziţii ce ar putea interfera cu sarcina.

Întreruperea medicamentoasă a sarcinii este eficientă în aproximativ 95% din cazuri, în restul cazurilor este necesară completarea instrumentară. Îndepărtarea prin aspirație este mai sigură, desi teoretic pot rămâne resturi ovulare ce necesită uneori o reintervenție. Decizia privind alegerea metodei vă aparține. În toate cazurile este necesară mai întâi examinarea sarcinii intrauterine.

Citește toate

Despre proiect

“Demolare clădire existentă și construire imobil de sănătate cu caracter ambulatoriu, amenajări exterioare și împrejmuire”

SC GYNIA SRL, cu sediul în localitatea Cluj Napoca, str. General Traian Moșoiu, nr.62, jud. Cluj derulează începând cu data de 19.07.2018, proiectul cu titlul “Demolare clădire existentă și construire imobil de sănătate cu caracter ambulatoriu, amenajări exterioare și împrejmuire”, cod MySMIS: 113 351, finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritare de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Organismul Intermediar Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Valoarea totală a proiectului este de 7.321.413,79 lei, din care valoarea finanțării este de 4.511.654,51 lei.

Parteneri

Raluca
Maria
Mihaela
Andrei
Daniela
Kinga