Metode de plată

Plata consultațiilor, investigațiilor, procedurilor medicale din cadrul Clinicii GYNIA se face la Recepție, la sfârșitul consultației sau la externare. Aveți posibilitatea de a plăti în numerar sau cu card bancar (debit/ credit), în RON (lei românești).

Gynia - Metode de plata TBI BANK

Plata în rate se poate realiza:

1. Prin soluția de finanțare prin TBI Bank - cu 6 până la maximum 60 de rate egale și fixe!

Analiza se realizează direct la sediul GYNIA, prin intermediul consultanților noștri de la Biroul de Consiliere Pacienți și răspunsul preliminar se obține de regulă pe loc, împreună cu simularea privind valoarea estimativă a ratei și graficul de plată în rate. Aprobarea creditului se obține în maximum 30 de minute de la încărcarea documentelor. Pacienții pot accesa creditul la sediul GYNIA, Biroul de Consiliere Pacienti, nefiind necesare alte deplasări către banci sau alte instituții financiare.

*Se acordă împrumut și în baza salariilor obținute în străinătate.

 TBI BANK 

Gynia - Metode de plata


În luna Martie continuăm
 campania special creată pentru dumneavoastră.

Dacă alegeți plata în rate a serviciilor noastre, prin TBI Bank, de minimum 5.000 lei, veți primi un voucher nenominal de 300 lei, pentru unul din pachetele oferite mai jos:

- Abonament 3 ședințe individuale de Kinetoterapie  postnatală

- Un set de analize medicale de laborator

- O consultație cu examen citotumoral Babeș – Papanicolaou în cadrul Clinicii GYNIA

- Curs de regenerare și reabilitare a mușchilor abdominali Loveyourbelly și o ședință de masaj terapeutic

- Abonament 3 ședințe de masaj postnatal de relaxare

 

Voucher-ul se poate utiliza în cadrul Clinicii GYNIA până la sfârșitul anului.

 

 

 

 

2. Prin intermediul unui card de credit emis de Banca Transilvania – cu 6 rate fără dobândă și puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale.

Gynia - Metode de plata
Banca Transilvania


Asigurăm facturarea directă a contravalorii consultațiilor, investigațiilor, procedurilor medicale efectuate în cadrul Clinicii GYNIA – în cazul în care pacienta are un contract valid cu o companie privată de asigurări – prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de mai jos. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați colegii noștri de la Recepție la numărul de telefon 0264431570 sau prin e-mail la receptie@gynia.ro.

Signal Iduna Suntem Signal Iduna, expertul în asigurări private de sănătate! Am intrat pe această piaţă cu încredere şi cu obiectivul de impune cele mai înalte standarde. Astfel, am reuşit să câstigăm încrederea clienţilor şi...
Allianz-Tiriac Aplică online de oriunde și în orice moment te-ai afla! Plătești simplu și rapid chiar de pe telefon. Servicii de Calitate. Aplicaţie Mobil. Simplu. Cumpără Asigurări Online. Asigurare: Călătorie, Sănătate, Locuință,...
SanoPass SanoPass este alternativa inovativă şi 100% digitală la abonamente medicale clasice. Cu abonamentele SanoPass utilizatorii au acces prin intermediul aplicației mobile în orice moment la rețeaua de clinici, conţinutul abonamentului lor şi la istoricul medical....
Asirom ASIROM este partenerul tău de încredere, mereu aproape, oferindu-ţi soluţii personalizate şi interacţiuni simple.
Omniasig Descoperă Asigurarea de Sănătate OMNI+ de la OMNIASIG, soluția ideală de beneficii medicale, în orice clinică și spital privat din România. Polița de asigurare de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de...
Europ Assistance – Generali Europ Assistance este disponibilă pentru clientii din întreaga lume, în conformitate cu mediul de reglementare internatională. Europ Assistance actionează în conformitate cu măsurile restrictive internationale în vigoare în interesul clientilor săi.
Medoc Medical Ocupational, infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume...
PREMIA PREMIA is a privately held Insurance Consulting & Third Party Administrator (TPA) focusing on providing Health Insurance Products and concepts, Medical Case Management, Claims Management and Administration Services. Combining unparalleled experience, deep industry knowledge and extensive...
Medicover Medicover este singurul furnizor cu dubla calitate de asigurator si furnizor de servicii medicale ce ofera companiilor din Romania servicii de asigurare de sanatate pentru angajati.
NN NN este o companie de asigurări şi managementul investiţiilor, activă în peste 18 ţări, cu o puternică prezenţă în Europa şi în Japonia.