Info Utile

Având în vedere pandemia cu coronavirus și ultimele reglementări ale autorităților, în SPITALUL PRIVAT DE OBSTETRICĂ ȘI GINECOLOGIE GYNIA se impun următoarele


MĂSURI STRICTE DE SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE

1.CONSULTAȚII:

Consultațiile în Ambulator se desfășoară în baza unei PROGRAMĂRI PREALABILE. Programul cabinetelor poate fi consultat pe site-ul clinicii (www.gynia.ro).
La consultații puteți să participați doar FĂRĂ ÎNSOȚITOR! Excepție fac pacientele cu probleme locomotorii, cărora li se permite să fie însoțite, iar însoțitorul va trece prin același triaj epidemiologic cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Pacientele sunt rugate să ajungă CU 10 MINUTE MAI REPEDE de ora programată pentru a parcurge etapele triajului epidemiologic.

Înainte de consultație se va realiza TRIAJUL EPIDEMIOLOGIC, conform recomandărilor MS și DSP: pacientele vor completa un chestionar, li se va măsura temperatura.

!! Dacă prezentați semne de infecție respiratorie (tuse, febră, dureri în gât, dificultăți în respirație), vă rugăm să amânați consultația și să ne anunțați !!

La intrarea în clinică, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu soluția antiseptică pusă la dispoziție, să puneți botoșei și să respectați distanța de siguranță de 2 m între persoane. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta spitalului. Dacă nu aveți mască proprie, vi se va oferi una de către personalul de la Recepție.

2. INTERNĂRI: Pacientele vor fi internate în spital după un TRIAJ EPIDEMIOLOGIC, care include și TESTAREA COVID-19.
În cazul urgențelor, când nu este posibilă testarea prealabilă a pacientei, aceasta se va considera ca fiind potențial infectată și se vor aplica măsurile preventive corespunzătoare până la sosirea rezultatului testului COVID-19.
Se recomandă pacientelor PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE pe toată perioada internării și interacțiunii cu personalul clinicii.
ACCESUL VIZITATORILOR în spital NU ESTE POSIBIL până la noi reglementări!
Vă reamintim că toate aceste măsuri vizează SIGURANȚA PACIENTELOR și a PERSONALULUI MEDICAL. Conducerea GYNIA