Cum să ne programăm?

Pentru a face o rezervare aveți nevoie de un cont personal.

Dacă aveți deja un cont , va trebui să vă autentificați, după care aveți două variante: (1) inițial vă alegeți medicul, după care veți putea alege dintre datele disponibile, sau (2) alegeți data dorită, după care puteti alege dintre medicii disponibili în acea zi și rezervați una dintre consultațiile disponibile.

Dacă nu aveți cont, dar ați mai fost la noi, atunci la autentificare veți trece adresa de email și alegeti opțiunea”Ați uitat parola”, după care veți primi prin email o parolă pe care s-o folosiți la autentificare.

Dacă nu ați mai fost la noi și nu aveți cont personal, atunci va trebui să vă creați (alegeți opțiunea ”Creare cont” unde veți completa formularul prezentat (justificarea și legalitatea solicitării datelor respective le găsiți în Protecția Datelor cu Caracter Personal) după vare veți primi un email prin care vă puteți activa contul și veți putea face rezervarea.

Dacă aveți o problemă, o dorință specială sau nu ați reușit autentificarea online, vă puteți programa prin adresa de email receptie@gynia.ro, personal la recepție sau telefonic la numărul 0264 431 570.

Dacă nu puteți ajunge la data rezervată, vă rugăm să vă anulați programarea prin contul dumneavoastră sau să scrieți un email la adresa receptie@gynia.ro.

Vă mulțumim!