Consiliere individuală în alăptare. Serviciu nou la Gynia

Alăptarea este un dans delicat între inima unei mame și setea de viață a copilașului său nou-născut. Se descrie cel mai bine ca fiind un act delicat, profund și intim, în cadrul căruia conexiunea dintre mamă și copil devine tot mai puternică.

Chiar și așa, în imediata perioadă de după naștere, multe proaspete mămici tind să se simtă copleșite. Acest fapt se datorează atât emoțiilor puternice și variate, cât și multitudinii de informații noi pe care trebuie să învețe să le pună în practică.

Noi știm că nu este ușor să asimilezi atâtea detalii într-un timp atât de scurt, așadar vă punem la dispoziție un nou serviciu dedicat proaspetelor mămici – Consiliere individuală în alăptare.

În cadrul acestor ședințe de aproximativ o oră, consilierii noștri în alăptare stau la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să porniți în această călătorie specială cu cât mai multă ușurință și încredere în forțele proprii! Aceste întâlniri pot fi foarte utile, deoarece ajută în prevenirea infecțiilor, inflamației sau a rănilor la nivelul sânilor, asigură faptul că bebelușul mănâncă eficient, prinde în greutate și crește sănătos, respectiv ajută mama să își descopere și să își dezvolte capacitatea și stilul propriu de a alăpta.

În cadrul acestor întâlniri cu specialiștii noștri:

  • Se observă și se evaluează suptul (atașarea la sân, tehnica de supt, poziția bebelușului etc);
  • Se discută detaliat despre regulile de igienă înainte, în timpul și după alăptare;
  • Se corectează problemele existente, se discută despre întrebările apărute și se oferă explicații clare;
  • Mama este ajutată atât cu informații teoretice, cât și practice, asigurându-se că a înțeles ceea ce are de făcut;
  • La nevoie, mama va învăța să folosească anumite tehnici: masajul sânului, extracția manuală a laptelui sau cu pompa;
  • Se oferă recomandări în scris, dacă este nevoie.

Consilierii noștri, care țin de asemenea și cursuri dedicate în cadrul Programului Școala Mamei GYNIA, au o vastă experiență în domeniu și sunt pregătiți să vă răspundă la orice întrebare sau nelămurire. În cazul în care se consideră necesar, mama poate fi rechemată pentru o reevaluare după câteva zile.

Vă puteți programa pentru o astfel de sesiune contactând Recepția clinicii la numărul de telefon 0264 431 570 sau prin email la: receptie@gynia.ro, în funcție de programul de mai jos:

  • LUNI (orele 10:00 – 13:00) - Mateica Cristina (As. Med. Neonatologie și Consultant în alăptare)
  • MIERCURI (orele 10:00 – 13:00) - Mihuț Teodora (As. Med. Neonatologie și Consultant în alăptare)
  • VINERI (orele 10:00 – 13:00) - Rápolti Kinga (Psiholog și Educator perinatal)