Gynia își extinde paleta de servicii - noul Centru de Fertilizare in Vitro "GYNIA Embrio" vine să ajute cuplurile să-şi îndeplinească visul de a deveni părinţi

Acum 6 ani, am publicat în secțiunea Noutăți un anunț legat de extinderea spitalului Gynia, cu ajutorul unui sprijin european. Această nouă clădire/unitate avea să fie dedicată subiectului delicat privind problemele de infertilitate în cuplu.

În ciuda obstacolelor ce s-au ivit pe parcurs (pandemia COVID19, criza post COVID, războiul și consecințele economice aferente), proiectul nostru a înaintat cu pași siguri. Astfel, azi, putem admira rezultatul, în imediata vecinătate a clădirii actuale.

Noua clădire, ce se înalță pe 2 etaje, este sediul unui nou Centru în cadrul căruia putem investiga, la cel mai înalt nivel, problema fertilității atât pe latura feminină, cât și cea masculină, având astfel posibilitatea de a oferi soluții de ultimă oră.

Pentru a asigura acest lucru, am echipat laboratoarele de andrologie și embriologie cu aparatură de cea mai bună calitate, respectând cele mai stricte condiții impuse de noile reglementări și dispunem de sisteme de monitorizare a parametrilor și de aer filtrat la un nivel înalt. Din punct de vedere operator, Centrul deține o sală de intervenții, în care se vor efectua proceduri precum puncția ovariană, embriotransferul, respectiv biopsiile testiculare, la nevoie. Există de asemenea un salon de recoltare, dedicat bărbaților, în vederea recoltării materialului seminal necesar procedurilor de fertilizare in vitro.

În plus, saloanele sunt concepute în așa natură încât, după procedură, pacienta să poată fi acompaniată de către partener.

Într-un alt sens, noua clădire dispune de spații cu ajutorul cărora putem asigura servicii complementare, dar esențiale pentru reușită, printre care se numără: consiliere hematologică, psihologică, nutrițională, gimnastică medicală, respectiv o sală dedicată cursurilor din cadrul programului Școala Mamei.

Un alt aspect esențial este echipa medicală, formată parțial din membri vechi ai echipei Gynia, specialiști experimentați cu o vechime considerabilă în domeniu, precum și tineri specialiști, școliți în mod special pentru această activitate. Vă invităm să vizitați pagina www.gyniaembrio.ro .

Așadar, noua clădire, concepută cu scopul de a fi un Centru de diagnostic și tratament al infertilității în cuplu, este dedicată din toate punctele de vedere îndeplinirii acestui scop. Împreună cu echipa consolidată și dotările de înaltă calitate, vă putem garanta o nouă poveste de succes! 

 

Dr. Zsigmond István – Medic Primar Obstetrică și Ginecologie / Administrator