Babystem

De peste 6 ani Baby Stem oferă, alături de partenerii săi, cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate pentru serviciile de recoltare si stocare a celulelor stem. Acesta este motivul principal pentru care peste 5400 de părinți din România au ales Baby Stem pentru a asigura viitorul copiilor lor.

Începând cu 2018, Baby Stem a devenit partenerul exclusiv al Cells4Life, cea mai importantă și cea mai mare bancă de celule stem din Marea Britanie. Astfel Baby Stem a adus pe piaţa din România, în exclusivitate, cea mai avansată tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem, TotiCyte, care oferă de cel putin 3 ori mai multe celule stem viabile decât sistemele alternative.

Baby Stem este singura bancă de celule stem din Romania care oferă toate cele trei variante de procesare si stocare a celulelor stem: TotiCyte, separare celulară și sânge integral, și stocarea țesutului din cordonul ombilical.

Înființată în 2002, Cells4life este alegerea nr. 1 a englezilor şi lider în industrie, cu peste 140.000 de probe stocate și 13 probe eliberate, fiind și prima bancă din Marea Britanie care a eliberat o probă de țesut din cordonul ombilical pentru un tratament, prima bancă care eliberează o probă de sânge din cordonul ombilical pentru tratarea autismului si prima bancă de celule stem din lume care a realizat cu succes eliberări multiple din aceeasi probă de sânge din cordonul ombilical, pentru tratament. Pe lângă România si Marea Britanie, Cells4Life este prezentă în peste 20 de țari precum Spania, Letonia, Bulgaria, Dubai, Qatar, Kuwait, Iordania, Arabia Saudită, Kenya şi Bahrain.